forum share
   textsms      forum    

Aprecieri clienti

INDEX \ Aprecieri clienti

Clienti care ne apreciaza activitatea

text_format+  text_format-

Ne-a facut o deosebita placere sa colaboram cu echipa EVIDWEB. Impreuna am realizat proiectul Retete Pentru Toti.

 


Multumesc EVIDWEB pentru colaborare pe termen lung, suntem online din 2014. Multumesc pentru incredere si seriozitate. Recomand firma EVIDWEB pentru servicii web de calitate.
Ionut T.
10filmenoi.net

 


Colaboram impreuna cu EVIDWEB pe perioada nedeterminata (a fost de la bun inceput o investitie pe termen lung cu mai multe proiecte web din domeniul auto). Apreciem increderea, seriozitatea si profesionalismul de care au dat dovada de la inceputul proiectelor si pana in ziua de azi. Ii recomand pentru servicii web si promovare.

 


Am ales sa lucram la site-ul nostru (un proiect din domeniul auto - Dezmembrari auto Buftea) impreuna cu EVIDWEB de la o simpla recomandare. Ii recomand pentru realizarea site-ului web si pachetele de promovare.

 


I-am contactat printr-o simpla recomandare prin 2012 si cu ajutorul lor am realizat site-ul web pentru salonul Tan Sensation. Multumim EVIDWEB - Suntem online si in prezent!

 


De curand am optat si pentru servicii de promovare SEO si suntem foarte multumiti de serviciile oferite de catre EVIDWEB. Suntem placut impresionati, realizarea site-ului web si promptitudinea au fost peste asteptari.
Alexandra M.
jocuri.recomandam.ro

 


I personally really like the appearance and functionality of our websites cellphonesguide.net and telplaza.net. Thank you so much for all your hard work, it is much appreciated! Thank you EVIDWEB. I highly recommend them for any business.

 


Thank you EVIDWEB for your outstanding professional web services! I highly recommend EVIDWEB for the quality and professionalism..
Christian B.
wifiplaces.net

 


© 2022 EVIDWEB. Toate drepturile rezervate. Design: EVIDWEB

share  forum  textsms